Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Horoscoop van Hanne

Hanne heeft het sterrenbeeld Tweelingen

Het Tweelingen-kind is alert, snel in zijn ontwikkeling en heeft een sterke exploratiedrang. Laat het hierin zoveel mogelijk zijn gang gaan en sluit het niet op. Bij gebrek aan afwisseling wordt het zwaarmoedig, iets wat het van huis uit helemaal niet is. Laat het ook naar believen meer dan één ding tegelijk doen, ook al wordt u daar zelf misschien nerveus van. Geef het zoveel mogelijk gelegenheid tot communicatie met vriendjes en dieren.

Voor het Tweelingen-kind bestaat er weinig onderscheid tussen zijn fantasie en de werkelijkheid. Men moet het echter niet verwijten dat het liegt, maar helpen op de feiten te letten, bijvoorbeeld door het op te laten schrijven hoe het de dingen ziet en er vervolgens over te praten. Belemmert men dit kind in de expressie van zijn fantasie, dan trekt het zich juist terug in een droomwereld.

Woorden vormen hét terrein van het Tweelingen-kind. Ze zijn als het ware zijn speelgoed. Het deelt zijn kennis graag met anderen en geeft de voorkeur aan verbale communicatie. Het leert gemakkelijk vreemde talen. Men raakt al snel geboeid door dit kind, want het is pienter, heeft gevoel voor humor en een uitgebreide fantasie. Daarnaast is het enthousiast en vriendelijk.

Het Tweelingen-kind kan niet zonder afwisseling. Het kan gemakkelijk kort achter elkaar twee verschillende standpunten verdedigen. Het heeft sterk wisselende stemmingen en is gemakkelijk afgeleid. In feite heeft dit kind te veel talenten en het kost hem moeite daarin zijn weg te vinden. Het is belangrijk dat het dit helemaal zelf doet; als men het vastpint, zal het zijn mogelijkheden niet optimaal kunnen benutten. Help het hooguit bij het zich concentreren, zodat het niet verloren loopt.

Deze tekst is geschreven door Dr Martin Boot en copyright is hierop van toepassing.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.